Price   € 235.000 k.k.  

Sold

Description

Naast het Circustheater op loopafstand van strand, zee en de boulevard van Scheveningen, in kleinschalig complex gelegen, goed onderhouden 2 kamerappartement op de 5e en tevens topetage, met lift, zonnig balkon op het zuidwesten, uitzicht over een deel van Den Haag, Scheveningen tot aan de zee!

Eigen berging in de onderbouw en parkeren op een eigen afgesloten terrein.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Gemeenschappelijk, afgesloten entree met bellen- en brievenbussentableau, riante entreehal met trap of lift naar de 5e etage, entree appartement, gang met meterkast, toegang tot aan de voorzijde gelegen woonkamer met open keuken voorzien van inbouwkoelkast, afzuigkap en gaskookplaat en een zonnig balkon gelegen op het zuidwesten met zeezicht. Slaapkamer gelegen aan galerijzijde met tussengelegen moderne badkamer met douche, wastafel en toilet. Het appartement is vrijwel geheel voorzien van een houten lamelparketvloer. De gang is voor zien van Marmoleum tegels. Eigen berging in de onderbouw

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Goed onderhouden, zonder noemenswaardige opknapkosten te betrekken
- Eigen berging in de onderbouw
- Parkeren achter het gebouw, op eigen en afgesloten terrein
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Verwarming d.m.v. blokverwarming
- Beschermd stadsgezicht
- Bouwjaar 1975
-Active professionele VvE: Bijdrage € 263,89 per maand. Dit bedrag houdt in: servicekosten, warm- en koudwaterverbruik en een voorschot stookkosten (t.w. € 45)
- MJOP aanwezig
- Oplevering in overleg
-Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden
-Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden
opgenomen in de koopakte.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 235.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
5
Build type
Existing
Build year
1975
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
37m²
Volume
115m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Bathrooms
1
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view, Sea view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "2e Messstraat 76", "zipCode": "2586 XE", "city": "Den Haag", "lat": 52.1101761, "lng": 4.2829766 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu