Price   € 205.000 k.k.  

Sold

Description

Starters opgelet!
Leuke, goed onderhouden tweelaagse eengezinswoning met tuin, achterom en aparte stenen berging.
Gelegen in autoluw straatje in de rustige Burgemeestersbuurt in Houtwijk, kinderspeeltuintje aan het begin van de straat en op loopafstand van het winkelcentrum Houtwijk aan de Hildo Kroplaan.
Tevens gunstige ligging t.o.v. Winkelcentrum Loosduinen, Savorin Lohmanplein, aanbod openbaar vervoer en diverse scholen. Groen-, sport- en recreatievoorzieningen (Madestein) alsmede zee, strand en duinen op enkele minuten fietsen bereikbaar.

INDELING:
Entree woning, hal met meterkast, woonkamer met gestucte wanden, marmeren vloer en vaste kast; doorloop naar de half-open keuken (2018/2019) met aan twee zijden werkruimte en veel kastruimte, kunststof keukenblad en inbouwapparatuur w.o. inductie kookplaat, vaatwasmachine, koel-/vrieskast en afzuigkap. Vanuit de keuken deur naar ruime werkkamer /bijkeuken met deur naar de achtertuin gelegen op het noordwesten. De parterre heeft aan de achterzijde een aanbouw over de volle breedte. Vanuit de betegelde tuin poort naar het achtergelegen mandelige pad met aan het einde de berging. De bergingen zijn vanaf de straat ook bereikbaar via een afgesloten hek.

Vanuit de woonkamer deur naar het trappenhuis met op de parterre het moderne, betegelde toilet. De gehele begane grond is voorzien van een marmeren vloer.
Trap naar 1e etage: overloop, grote slaapkamer gelegen over de volle breedte aan de voorzijde van de woning, 2e slaapkamer bereikbaar via de ruime betegelde badkamer. De betegelde badkamer is voorzien van een grote doucheruimte, wastafelmeubel en de opstelplaats voor de wasmachine.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1956
- Erfpachtscanon eeuwigdurend afgekocht
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Eengezinswoning met uitbouw op de parterre
- Aanbouw met keuken en bijkeuken voorzien van vloerverwarming
- Tuin met achterom
- Separate stenen berging
- Electra 5 groepen met ALS en
- Oplevering in overleg, kan snel
- Notariskeuze voorbehouden aan koper echter binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 205.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1956
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
75m²
Plot surface
82m²
Volume
250m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2012, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northwest, 21m², 472×436cm
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Burgemeester Hooftstraat 21", "zipCode": "2552 TM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0549111, "lng": 4.2441257 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder