Price   € 550.000 k.k.  

Sold

Description

Een absoluut top renovatieproject gelegen in het mooiste deel en in één van de leukste straten van Scheveningen!

Deze prachtige dubbele bovenwoning welke uitermate geschikt voor gezinnen, is een echt project om trots op te zijn. De woning is zowel van binnen als buiten, met in achtneming van huidige en toekomstige milieueisen, volledig gerenoveerd. De renovatie is onder begeleiding uitgevoerd door betrouwbare lokale bedrijven waarbij het hergebruik van authentieke materialen en details hoog in het vaandel hebben gestaan. Ook de nieuwe gebruikte materialen zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is er veel aandacht uitgegaan naar de isolatie van de woning. Hierdoor heeft de woning geen F- label meer maar energielabel B.

Deze high-end woning is gelegen op eigen grond en beschikt over 7 kamers waarvan 5 slaapkamers, 3 balkons, een moderne keuken met Siemens apparatuur en een zeer fraaie badkamer. Ook is het mogelijk om het dak te voorzien van zonnecollectoren of kan er een groot dakterras gerealiseerd worden.

De Dirk Hoogenraadstraat kenmerkt zich door de diversiteit in de architectuur. Verschillende soorten veranda’s met erkers en verscheidene balkons. De typische vermenging van de neorenaissance en de badhuisstijl. De te verkopen woning heeft ook zo’n prachtige erker met balkon aan de voorzijde. Daarnaast ligt de woning op steenworp afstand van het strand en de boulevard van Scheveningen.

INDELING:
Entree op de begane grond met meterkast en trap naar de eerste verdieping. Overloop met vaste kast en modern toilet met fontein.
Toegang tot de woonkamer en suite met fraaie eikenhouten vloer met de originele gerestaureerde deuren (uit 1904!), schouwen en plafonds en uiteraard de originele schuifseparatie met glas in lood met de bekende vaste kasten.
Vanuit de zitkamer is er via de openslaande deuren toegang tot het fraaie balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde is de eetkamer gelegen met openslaande deuren naar het achterbalkon en toegang tot de halfopen keuken. De moderne keuken is voorzien van Siemens apparatuur waaronder een koel-/vriescombinatie, inductie kookplaat, combi-oven en een vaatwasser. Aan de voorzijde van de woning is op de eerste verdieping is de eerste slaap annex werkkamer te vinden.

Trap naar de tweede verdieping.
Overloop met lichtkoepel, vaste kast met opstelplaats voor de wasmachine en HR C.V. ketel (A- label) en een aparte tweede toilet. Voorslaapkamer van ca. 5m² met vaste kast. Derde royale slaapkamer ook gelegen aan de voorzijde met nieuwe kunststof kozijnen voorzien van HR ++ beglazing.
Moderne badkamer voorzien van vloerverwarming, dubbele wastafel, lichtkoepel, inloopdouche en fraai ligbad. Vierde slaapkamer met openslaande deuren naar het achterbalkon en vijfde ruime slaapkamer gelegen aan de achterzijde ook met openslaande deuren naar het balkon.

Bij het renoveren van deze woning stonden een aantal punten centraal zoals:
- uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen
- maximaal hergebruik van originele materialen en details
- verlagen energiewaarde en kosten (energielabel b!)
- werkzaamheden uitgevoerd door lokale bedrijven
- nieuwe kozijnen waar toegestaan met dubbel isolatie glas HR ++
- garanties

Van de renovatie is een rapport opgesteld welke is op te vragen en in te zien bij de makelaar. Hiermee is inzichtelijk gemaakt welke werkzaamheden zijn uitgevoerd en door wie de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Daarnaast is er een energierapport, MJOP, MJDP en bouwtechnisch rapport opgesteld.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar 1904
- eigen grond
- woonoppervlakte ca 132m²
- actieve V.v.E., maandelijkse bijdrage € 50,-, 2/3e aandeel in het geheel.
- turn-key woning, volledig gerenoveerd
- oplevering kan snel
- notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 550.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
132m²
Volume
486m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation

Energy

Energy label
B
Isolation
Roof insulation, Insulated glazing, HR-glas, Wall insulation, Floor insulation, Fully isolated
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Tzerra Ace 39 CW-5 HR (2018, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Dirk Hoogenraadstraat 87", "zipCode": "2586 TD", "city": "Den Haag", "lat": 52.1095237, "lng": 4.2804964 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder