Price   € 285.000 k.k.  

Sold

Description

In het bruisende gedeelte van Scheveningen-Bad ligt dit 2 kamer appartement op de 2e verdieping met balkon en leuk uitzicht richting de Zee. Inclusief afzonderlijke eigen berging en parkeerplaats in de afgesloten bewonersparkeergarage!

INDELING:
Afgesloten entree met bellen- en brievenbussenplateau. Lift naar de 2e verdieping, galerij, entree appartement.
Hal/gang met vaste kast met CV-combi-ketel (2011) en modern betegeld toilet met fonteintje. Nette, betegelde badkamer met douchecabine, vaste wastafel, handdoekradiator en wasmachine- en drogeropstelplaats.
Ruime woonkamer aan de voorzijde met leuk uitzicht op het Kurhaus en een doorkijk naar het strand en de zee. Vanuit de woonkamer toegang tot het overdekte balkon op het Westen. Open keuken (3.20 x 1.80) in L-opstelling voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ruime slaapkamer (ca. 4.50 x 2.75) aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1981
- Voortdurende erfpacht, canon € 196,49 per half jaar
- Bijzondere ligging, op 50 meter van het strand en de boulevard, met zeezicht!
- Parkeerplaats in afgesloten bewonersparkeergarage
- Berging in de onderbouw
- Videofoon
- Meerdere liften in het complex
- Openbaar vervoer voor de deur
- Acteve VVE, bijdrage € 149,- per maand (MJOP, reservefonds, huismeester, gez. opstalverzekering)
- Geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbel glas
- CV combiketel Vaillant 2011
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, echter binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen in de NVM- koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
-

Details

Price
€ 285.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1981
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
62m²
Volume
196m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Lift, Mechanical ventilation, natuurlijke ventilatie, Cable tv

Energy

Energy label
C
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2011, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Sheltered location, zeezicht
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Garage type
Parking spot

Location

[ { "address": "Gevers Deynootplein 140", "zipCode": "2586 CR", "city": "Den Haag", "lat": 52.1126839, "lng": 4.2820095 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder