Price   € 295.000 k.k.  

Sold

Description

In 'Emmataete' ruim 3-kamer appartement met zeezicht!, gelegen op de 3e etage achter de boulevard, strand, zee en duinen van Scheveningen. Een goed onderhouden appartement met balkon, 2 slaapkamers en ruime keuken, op unieke locatie in het hart van Scheveningen-bad. Vanuit alle kamers uitzicht op zee!

Gelegen boven de Palace Promenade met een breed scala aan winkels, waaronder een supermarkt, een bakkerij en restaurants; het populaire woon- en winkelgebied "Belgisch Park" ligt op loopafstand.
Scheveningen is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, tram- en bushaltes zijn te vinden tegenover het complex. Om het strand te bereiken hoeft u alleen maar de boulevard over te steken.

PARKEERPLAATS op het ondergelegen parkeerdek, vaste prijs € 35.000,- (verplichte afname)

INDELING:
Afgesloten entree op de begane grond, lift naar de 3e etage, corridor. Entree appartement, gang, nette badkamer met hoekbad, toilet, wastafelmeubel en handdoekradiator. Lichte woon-/eetkamer met veel ramen, open keuken voorzien van en toegang tot grote bijkeuken met de aansluiting voor de wasmachine en opstelplaats CV-combiketel (Vaillant, bouwjaar 2013), ruime slaapkamer met toegang tot balkon op het westen, tweede goede maat slaapkamer. Eigen berging en parkeerplaats in de onderbouw.

Vanuit alle kamers vrij uitzicht op strand en zee!!

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1986
- Oplevering in overleg
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Parkeerplaats € 35.000,= k.k. alleen te koop in combinatie met de woning
- Erfpacht voor onbepaalde tijd, canon € 392,96 (appartement en parkeerplaats) per jaar en is vast t/m 2030
- Actieve V.V.E., bijdrage € 175,46 per maand (appartement en parkeerplaats)
- Vanuit alle kamers vrij uitzicht op strand en zee
- Lift aanwezig
- Parkeerplaats P2 nummer 175
- Kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- CV-combiketel (Vaillant 2013)
- Vakantieverhuur en/of Air BNB of verhuur voor korte periode niet toegestaan
- De materialen- en ouderdomsclausule zullen worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, doch binnen werkgebied Haaglanden.


Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 295.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Corridorflat
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1986
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Special needs accessible, Elderly accessible

Surface and volume

Living surface
73m²
Volume
228m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1
Facilities
Lift, Mechanical ventilation

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Vaillant (2013, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view, Sea view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Gevers Deynootweg 1032", "zipCode": "2586 BX", "city": "Den Haag", "lat": 52.114563, "lng": 4.2839779 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms