Price   € 375.000 k.k.  

Sold

Description

In rustige, sfeervolle straat hartje Scheveningen gelegen 3 laags tussenwoning met achtertuin. Na de benodigde interne renovatie is dit een heerlijke gezinswoning op een leuke locatie op loopafstand van het Scheveningse strand, de zee en boulevard. Tevens zijn kinderboerderij 't Waaygat, het Westbroekpark, de Keizerstraat met leuke lunchrooms en restaurants op loopafstand.

INDELING:
Begane grond:
Entree op straatniveau, vestibule met originele tegels, Gang met verdiepte trapkast en toilet. Mogelijk ligt er nog een pareltje van een granitovloer onder het tapijt...! Thans is de begane grond als slaapverdieping ingedeeld met 2 slaapkamers en 1 badkamer. Via aanbouw of de achterkamer toegang tot de achtertuin (NW). Mogelijkheid tot verwijderen aanbouw en het vergroten van de achtertuin. Houten schuur met schuifdeur.

1e verdieping:
Overloop met toilet. Doorgebroken woon/- eetkamer. Voorzijkamer, keuken aan de achterzijde met toegang tot terras.

3e (kap) verdieping:
Overloop met bergruimte boven de trap. 3 zolderkamers waarvan 1 met douche/ wastafel. Voorzien van dakkapellen voor- en achterzijde.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1934
- Eigen grond
- Gemeentelijk Beschermd Stadsgezicht
- Grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, deels houten kozijnen met enkel glas
- Verwarming via gaskachels
- Electra 4 groepen
- De NVM 'as is, where is'- clausule en materialen clausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Details

Price
€ 375.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1934
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
117m²
Plot surface
69m²
Other surface
9m²
Volume
456m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Roller shutter

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northwest, 20m², 557×358cm
Shed
Free standing, wood

Garage

Location

[ { "address": "Gondelstraat 10", "zipCode": "2586 ES", "city": "Den Haag", "lat": 52.1063712, "lng": 4.277903 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder