Price   € 289.500 k.k.  

Sold

Description

In het "Spaarbankhofje", net om de hoek van de Badhuisstraat en de Keizerstraat, gelegen 3 kamer visserswoning met voortuin op het zuidoosten. Dit hofje is gebouwd in 1888 en bestaat uit 16 huisjes. Een oase van rust in het Centrum van Scheveningen!

Indeling:
voortuin (ca 10m2) met schuur, entree woning: aan de voorzijde gelegen moderne keuken voorzien van gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vriezer, toegang tot toilet met fonteintje, charmante woonkamer met diverse vaste kasten, vanuit de keuken toegang tot de kelder.

1e verdieping: overloop met vaste wastafel, gemoderniseerde doucheruimte, ruime slaapkamer met twee velux dakramen, voorzijkamer met vaste kast. De woning is vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

Het hofje ligt op loopafstand van de verschillende restaurants en winkels in de Badhuisstraat en de Keizerstraat. Het strand, de haven en de boulevard bevinden zich op korte afstand. Net als openbaar vervoer. Een heerlijke plek voor een single of een stel.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1888
- Oplevering in overleg
- Woonoppervlakte ca 60m2
- Beschermd stadsgezicht
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- CV-combiketel (bouwjaar ca 2005)
- Beschermd stadsgezicht
- Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de koopakte

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Fun

Details

Price
€ 289.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1888
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
58m²
Plot surface
53m²
Other surface
8m²
Volume
237m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
2

Energy

Energy label
F
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2005, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, Sheltered location, In residental area
Garden
Frontyard

Location

[ { "address": "Heemraadstraat 231", "zipCode": "2586 SW", "city": "Den Haag", "lat": 52.1038126, "lng": 4.2782439 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder