Price   € 175.000 k.k.  

Sold

Description

Op de 13e (top) etage van het verzorgde complex "Oosterhaghe" gelegen ruim 2-kamer penthouse-appartement met riant dakterras (ca 16m2! op het zuidwesten). Vanuit de woonkamer en dakterras schitterend vrij uitzicht (én zeezicht!).
De keuken en slaapkamer bieden vrij zicht op de skyline van Den Haag.

Aantrekkelijk gesitueerd nabij winkelcentrum Monnickendamplein en het verder gelegen winkelcentrum aan de Leyweg, speelvoorzieningen en aansluitingen voor het openbaar vervoer. Het strand en de gezellige badplaats Kijkduin bevinden zich op ca. 10 autominuten afstand!

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Grote, gesloten entreehal met luifel, zitje en bellenbord/intercom, grote - voor niet-bewoners - afgesloten 2e entreehal; 2 liften naar de woonverdiepingen. Vanaf de 12e is dit appartement vervolgens middels een trap bereikbaar.
Entree woning op de 13e verdieping: grote L-vormige gang met intercom, grote bergkast en modern toilet met fontein, aan de voorzijde gelegen ruime keuken met bergkast, lichte woonkamer met toegang tot heerlijk, groot dakterras (ca. 16m2)) op het zuidwesten, ruime slaapkamer met grote inloopkast en toegang tot verzorgde badruimte met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Oplevering in overleg
- Bouwjaar 1970
- Woonoppervlakte ca 74m2
- Eigen berging
- Huismeester aanwezig
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- Actieve V.v.E., bijdrage € 127,-- per maand
- Volgens opgave verkoper zijn beiden liften in 2018 vervangen
- Gemeenschappelijke opstalverzekering, inbegrepen in maandelijkse bijdrage
- Stadsverwarming , stookkosten € 71,-- per maand
- Winkelcentrum en openbaar vervoer op korte afstand (tram 2,4 en 6)
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 175.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
13
Build type
Existing
Build year
1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
74m²
Volume
245m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Energy label
E
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler rent
Heating
City heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Heiloostraat 255", "zipCode": "2547 KE", "city": "Den Haag", "lat": 52.0630326, "lng": 4.2661147 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder