Price   € 395.000 k.k.  

Sold

Description

Prachtig aan verzorgd plein/park, ruime goed onderhouden parterrewoning met grote en zeer zonnige achtergelegen stadstuin. Thans één slaapkamer maar mogelijkheid tot creëeren van 2e of zelfs 3e slaapkamer.

Ideale ligging nabij HS station, openbaar vervoer en uitvalswegen, winkels en restaurants (Avenue culinaire)!

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Entree op straatniveau, ruime hal met meterkast en afgesloten toegang naar de parterrewoning: ruime hal met vaste diepe kast en toilet. Royale doorgebroken woon- en eetkamer voorzien van mooie houten vloeren, hoog plafond en open haard, aan de achterzijde gelegen open moderne luxe keuken (2020) voorzien van koel-/ vries combinatie, vaatwasser, combi-magnetron, combi-kraan (bruisend water), gaskookplaat en afzuigkap, openslaande deuren naar de riante, rustige en zonnige achtertuin gelegen op het zuiden, ruime slaapkamer met aangrenzend de gemoderniseerde badkamer met hoekdouche, wastafel en opstelplaats wasmachine, vanuit de badkamer toegang tot ruimte die thans in gebruik is als kleedkamer.

Midden in het centrum wonen en toch een oase van rust. Deze woning is zeker een bezichtiging waard !!

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg (kan snel)
- Eigen grond
- Bouwjaar 1885
- Woonoppervlakte 106m2
- Kelder en kruipruimte in 2018 geïsoleerd (inclusief schuimbeton kruipruimte woonkamer)
- Vloer slaapkamer vervangen
- VvE is actief, bijdrage ca € 50,--per maand (ingeschreven KvK en gemeenschappelijke opstalverzekering)
- Hoge plafonds
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Tuin nieuw aangelegd in 2019/2020 inclusief de terrassen
- CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2010)
- Goed geïsoleerd tbv (contact) geluid bovenburen
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, doch regio Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen in de NVM-koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 395.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1885
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
106m²
Other surface
3m²
Volume
532m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
1
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2010, Combined furnace)

Exterior areas

Location
Near park, Near quiet road, In town center, Clear view
Garden
Backyard

Garage

Location

[ { "address": "Huijgensstraat 5", "zipCode": "2515 BC", "city": "Den Haag", "lat": 52.0730037, "lng": 4.3203124 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder