Price   € 625.000 k.k.  

Sold

Description

*** MET HANDIGE POORT NAAR DE ACHTERTUIN!!!***
In een rustige straat hartje Renbaankwartier gelegen keurig verzorgde extra brede 3 laags tussenwoning, grote kelderruimte (ca 59m2!) en een ruime kapverdieping. Voorheen waren dit 2 appartementen die zijn samengevoegd tot 1 ruim familiehuis. Gelegen in een kindvriendelijke straat op loopafstand van het Scheveningse strand, de zee en boulevard. Kinderboerderij 't Waaygat, het Westbroekpark, de Keizerstraat met leuke lunchrooms en restaurants, maar ook het Beeldenmuseum ook allemaal op loopafstand.

INDELING:
Begane grond:
Ruime hal met meterkast. Ruime doorgebroken woonkamer met vaste kastenwand en een spanplafond. Nette keuken in U-opstelling in de achteruitbouw, alsmede een toilet. Toegang naar de achtertuin (NO). Toegang tot royale kelderruimte voorzien van elektra en opstelplaats CV combiketel.

1e etage:
Overloop met toilet en vaste kast, voorslaapkamer met inloopkast, voorzij slaapkamer, achterslaapkamer met inloopkast, achter/ tussenkamer. Badkamer in de achterbouw voorzien van inloopdouche, vaste wastafel en een 2-persoons sauna!.

2e etage:
Ruime kapverdieping, De achterzijde is onafgewerkt (deed dienst als klusruimte), de voorzijde volledig afgewerkt/ slaapkamer voorzien van vaste kast en dakkapel.

BIJZONDERHEDEN:
- Gelegen op eigen grond
- Gemeentelijk beschermd stadsgezicht Scheveningen- Dorp
- Bouwjaar 1899
- Energielabel C
- Grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Achtergevel en poortmuur geisoleerd met Stiropor
- Vaillant CV combiketel HR Solide plus VHR 2010, laatste onderhoud 2020
- De ouderdoms- en materialenclausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen het werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 625.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1899
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
173m²
Plot surface
105m²
Other surface
59m²
Volume
773m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
4

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Vaillant HR Solide VHR (2010, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard
Backyard
Northeast, 24m², 335×720cm

Garage

Location

[ { "address": "IJmuidenstraat 72", "zipCode": "2586 VC", "city": "Den Haag", "lat": 52.1083322, "lng": 4.2798084 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder