Price   € 149.500 k.k.  

Sold

Description

In Mariahoeve gelegen charmant en keurig verzorgd 2 kamer appartement op de 4e verdieping. Dit keurig verzorgde appartement heeft een zonnig balkon en een ruime berging in de onderbouw. Parkeren is hier geen probleem; dat kan op het eigen parkeerterrein. Strategisch ideaal gelegen Winkelcentrum Mariahoeve en Leidschenhage (binnenkort 'Mall of the Netherlands') liggen om de hoek, openbaar vervoer en de uitvalswegen (Sytwendetunnel) zijn ook nabij. Binnen 3 minuten zit u op de A4 en A44. Kom kijken en laat u verrassen!

INDELING:
Centrale entree. Lift naar de 4e verdieping. Galerij, entree appartement. Vestibule, gang met meterkast en toilet met fontein. Royale woonkamer aan de achterzijde met toegang naar het balkon op het Zuiden/ Zuidoosten. Ruime slaapkamer aan de voorzijde. Badkamer met douche, wastafel en opstelplaats voor de wasmachine en boiler. Nette keuken met diverse inbouwapparatuur te weten combi-oven, vaatwasser, koelkast en vrieskast aan de voorzijde.
Berging in de onderbouw en parkeren op eigen (gratis) terrein.

BIJZONDERHEDEN:
- Erfpacht t/m 2035, canon € 34,58 per half jaar
- Beschermd stadsgezicht
- Electra 4 groepen met aardlekschakelaar
- Wanden gestuct
- Blokverwarming met digitale meters
- Huurboiler (80 liter) in de badkamer
- Actieve VvE, bijdrage € 139,96 per maand
- Voorschot stookkosten € 57,56 per maand (momenteel krijgt eigenaar jaarlijks een deel terug).
- Radiatorombouwen in de woonkamer
- Station Mariahoeve 10 min. lopen
- Scheveningen 10 min. met de auto
- De ouderdom- en materialenclausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onjuistheden.

Details

Price
€ 149.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1962
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
54m²
Volume
171m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv, Lift

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Isabellaland 1466", "zipCode": "2591 EG", "city": "Den Haag", "lat": 52.0967361, "lng": 4.367563 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder