Price   € 150.000 k.k.  

Sold

Description

In groene woonomgeving in de wijk Mariahoeve gelegen zeer verzorgd tweekamer appartement met zonnig balkon.
De woning is gelegen op de vierde etage van een goed onderhouden gebouw voorzien van lift en parkeerterrein.
Zeer gunstig en centraal gelegen t.o.v. winkels, recreatiemogelijkheden, openbaar vervoer en uitvalswegen.

Indeling:
centraal gesloten entree, liften/trappenhuis naar vierde etage, entree appartement: gang, toilet, lichte woon/eetkamer voorzien van laminaatvloer, diepe vaste kast en toegang tot zonnig balkon (over de gehele breedte), slaapkamer met kastenwand, nette keuken met opstelplaats huurboiler, badkamer met douche, wastafel en opstelplaats wasmachine-/droger. Fietsenberging op begane grond aanwezig.

Strategisch ideaal gelegen Winkelcentrum Mariahoeve en Leidschenhage (binnenkort 'Mall of the Netherlands') liggen om de hoek, openbaar vervoer en de uitvalswegen (Sytwendetunnel) zijn ook nabij. Binnen 3 minuten zit u op de A4 en A44.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Zonnig achterbalkon
- Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- Erfpacht t/m 2035, canon € 70,-- per jaar
- Actieve VvE, bijdrage € 151,-- per maand
- Blokverwarming, voorschot stookkosten € 50,-- per maand
- Eigen berging in onderbouw
- Gemeenschappelijke fietsenberging
- Station Mariahoeve 10 min. lopen
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 150.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Apartment w/ access balcony, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1962
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
53m²
Volume
175m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Energy label
E
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler rent
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Isabellaland 1610", "zipCode": "2591 EK", "city": "Den Haag", "lat": 52.0963256, "lng": 4.3679081 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder