Price   € 299.500 k.k.  

Sold

Description

Aan mooie en boomrijke laan (in het laatste en brede gedeelte) op de tweede (top) verdieping gelegen sfeervol, ruim en goed onderhouden 4 kamer appartement met twee balkons en aan de voorzijde vrij uitzicht.

In de directe omgeving van diverse winkels, het Haagse Bos en andere parken, evenals dichtbij scholen, openbaar vervoer(Den Haag Centraal) en uitvalswegen.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Open portiek, entree woning op de eerste verdieping: halletje met meterkast, trap naar tweede verdieping, ruime overloop met daklicht, toilet met fontein, royale kamer en suite met twee schouwen, originele schuifseparatie, vier vaste kasten en toegang tot achterbalkon op het noorden met balkonkast, ruime keuken voorzien van oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en tevens toegang tot achterbalkon, bijkeuken met opstelplaats CV-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2012) en veel voorraadruimte, aan de voorzijde gelegen grote slaapkamer met toegang tot heerlijk zonnig balkon, achterslaapkamer met vaste kast, moderne badkamer met grote douche, wastafelmeubel, wasmachine aansluiting en handdoekradiator. De woning is vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1931
- Actieve VvE, bijdrage € 50,-- per maand incl. opstalverzekering
- Geheel voorzien van enkel glas
- Nog veel originele details aanwezig
- CV-combiketel (Remeha Avanta, bouwjaar 2012)
- Openbaar vervoer binnen handbereik
- Parkeren in de directe omgeving d.m.v. parkeervergunning
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 299.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1931
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
95m²
Volume
329m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2012, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Juliana van Stolberglaan 460", "zipCode": "2595 CV", "city": "Den Haag", "lat": 52.0842386, "lng": 4.3473932 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder