Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

Op loopafstand van de Keizerstraat op de tweede verdieping (top) gelegen in goede staat van onderhoud 5-kamer appartement met balkon en riant uitzicht aan achterzijde. Dit sfeervolle appartement heeft veel originele details en is geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Centraal gelegen ten opzichte van strand, winkels, scholen en openbaar vervoer. Deze woning beschikt over een extra slaapkamer boven de poort.

INDELING: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Open portiek. Entree appartement op de eerste verdieping: hal met meterkast, binnentrap naar tweede verdieping, overloop met modern (hangend) toilet, ruime woonkamer en suite met originele schuifseparatie, twee vaste kasten en twee schouwen, voorslaapkamer, achterslaapkamer. Via trapje (5 treden) vanuit de woonkamer te bereiken grote 3e slaapkamer boven de poort gelegen met ramen aan zowel de voor- als achterzijde, ruime badkamer met wastafelmeubel, douche, handdoekradiator en wasmachine-aansluiting, achtergelegen keuken met opstelplaats CV-Combiketel (Nefit) en toegang tot achterbalkon (ca.3.00 x 1.00) op het zuidwesten met riant uitzicht over het cultureel erfgoedgebied.

BIJZONDERHEDEN
- Oplevering in overleg
- Recht van erfpacht, canonverplichting eeuwigdurend afgekocht
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing
- Beschermd stadsgezicht
- Gebruiksoppervlakte ca. 102 m2
- Bouwjaar 1927
- Elektra 4 groepen met aardlekschakelaar
- Warm water en centrale verwarming door middel van CV-combiketel HR (Nefit, bouwjaar ca. 2005)
- Betaald parkeren
- 1/3 aandeel in actieve VvE (beheer uitbesteed), bijdrage thans € 150,-- per maand, ca € 13.000,-- in kas
- Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
- Gang op de tweede verdieping en badkamer beide voorzien van lichtkoepels
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- materialenclausule worden opgenomen in de koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden


Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1927
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
102m²
Volume
357m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Nefit (2005, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Jurriaan Kokstraat 105", "zipCode": "2586 SE", "city": "Den Haag", "lat": 52.1058617, "lng": 4.2770312 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder