Price   € 435.000 k.k.  

Sold

Description

Op de rand van het deftige Van Stolkpark gelegen ruime souterrain bel-etage met veel originele details en ruime achtertuin. De woning is gelegen op een uitstekende locatie nabij het Westbroekpark maar ook op loopafstand van de gezellige winkels van "De Fred" en vlakbij het Scheveningse strand.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Entree woning op de begane grond, vestibule met wand- en plafondornament, kleine trap naar bel-etage, gang met garderobekast en toilet, royale doorgebroken woonkamer (voormalig kamers en suite) voorzien van en prachtig ornamentenplafond (ca 3.20 hoog), glas in lood ramen en één schouw met moederhaard, achtergelegen eenvoudige semi open keuken.

Trap naar souterrain, gang, inpandige berging met meterkast, toilet/douchecombinatie, diepe vaste kast, aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer met wasmachine-aansluiting, grote achtergelegen slaapkamer met openslaande deuren naar achtertuin van ca 40 m², derde slaapkamer met eveneens toegang naar de achtertuin.

De woning dient intern gerenoveerd te worden.

Aanvullende informatie:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1895
- Aanvaarding in overleg
- Rijksbeschermd stadsgezicht Van Stolkpark
- Veel originele details nog aanwezig
- Verwarming via moederhaard
- Warm water via boiler 50 liter (bouwjaar 2020)
- V.v.E. is thans in oprichting
- Vrijwel geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- "Niet zelfbewoningsclausule" van toepassing
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, doch binnen regio Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 435.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Ground floor apartment, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1895
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view, Needs work

Surface and volume

Living surface
125m²
Other surface
5m²
Volume
491m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
In residental area
Garden
Backyard

Garage

Location

[ { "address": "Kanaalweg 84", "zipCode": "2584 CM", "city": "Den Haag", "lat": 52.1028918, "lng": 4.2849698 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder