Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Aan het gezellige gedeelte van de langste Laan met haar brede winkelaanbod, tussen de Valkenboskade en de Fahrenheitstraat in de Bomenbuurt op de eerste verdieping gelegen zeer ruim en goed onderhouden 4 kamer appartement met achterbalkon. Veel originele details uit de bouwperiode zijn nog aanwezig, w.o. suiteseparatie, schouwen, paneeldeuren en plafonds. Op loopafstand van winkels, openbaar vervoer: Randstadrail 3 en tram 12.
Nabij zee, strand, duinen en uitvalswegen.

Indeling (zie voor maatvoering de plattegronden)
Entree op straatniveau: hal, vaste trap naar eerste verdieping, gang met vaste kast, meterkast, vaste kast met CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2020), toilet met fonteintje (2019). Aan de voorzijde gelegen grote slaapkamer. Sfeervolle, riante woon-/eetkamer ensuite met glas-in-lood deuren, schouwen, originele plafonds, parketvloer en mooie erker aan de voorzijde met vrij uitzicht over de Laan van Meerdervoort en de Thomas Schwenckestraat; toegang naar halfopen keuken met diverse (inbouw)apparatuur. Zeer ruime moderne badkamer met inloopdouche, wastafel, vrijstaand ligbad en vaste kast. Ruime slaapkamer aan de achterzijde met 2 vaste kasten en balkon op het Westen. De woning is vrijwel geheel voorzien van een mooie houten vloer.

Dit appartement is zeker een bezichtiging waard!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1916
- Eigen grond
- Veel originele details nog aanwezig
- CV-combiketel (Intergas , bouwjaar 2020)
- MJOP opgesteld t/m 2028
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- Actieve V.v.E., bijdrage 200,-- per maand (tijdelijk t/m 31/12/2020 ivm MJOP
- Volgens opgave verkoper is de achterzijde geïmpregneerd in 2020
- Gunstig gesitueerd t.o.v. scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1916
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
113m²
Other surface
2m²
Volume
442m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2020, Combined furnace)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Laan van Meerdervoort 487", "zipCode": "2563 AT", "city": "Den Haag", "lat": 52.0761808, "lng": 4.2696364 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder