Price   € 285.000 k.k.  

Sold

Description

NIEUW! In de Heesterbuurt gelegen keurig verzorgd 4 kamer TOP-appartement op de 2e verdieping (geen bovenburen!). Dit sfeervolle appartement heeft twee goed formaat slaapkamers en een zonnig achterbalkon (NW). Gelegen op eigen grond & dichtbij winkels, horeca, diverse scholen, het openbaar vervoer, strand, zee en duinen!

INDIEN U EEN AANKOOPMAKELAAR HEEFT ADVISEREN WIJ U DIE DIRECT AL MEE TE NEMEN.

INDELING:
Open portiek, trap naar de 1e etage, entree, ruime hal met de meterkast.

Trap naar de 2e etage naar de lichte hal. In de kast boven de trap bevindt zich de CV-ketel. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime doorgebroken woonkamer. Er ligt een fraaie doorgelegde laminaatvloer in de kamers. De moderne keuken is voorzien van een 4-pitsgasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven en een ingebouwde koelkast. Vanuit de keuken is er een deur naar het zonnige balkon op het Noordwesten. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde en de tweede slaapkamer aan de achterzijde. De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, vaste wastafel, designradiator en mechanische ventilatie. Separaat toilet met authentieke stortbak in de hal.

BIJZONDERHEDEN:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1927
- Actieve VvE met een maandelijkse bijdrage van € 90,-
- Collectieve opstalverzekering
- Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
- Centrale verwarming met een Remeha Avanta combi ketel uit 2011
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Elektra 6 groepen en 2 aardlekschakelaars
- De ouderdoms- en materialenclausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- De niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen het werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 285.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up house, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1927
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Volume
287m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
F
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta HR (2011, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Lavendelstraat 59", "zipCode": "2563 PR", "city": "Den Haag", "lat": 52.0679034, "lng": 4.2707183 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms