Price   € 299.000 k.k.  

Sold

Description

In rustige straat in het Belgisch Park, nabij de Stevinstraat gelegen charmant 5 kamer hoek dubbelbovenhuis op de 1e en 2e etage met voor- en achterbalkon. Op steenworp afstand van de duinen, de boulevard en het strand van Scheveningen.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
entree op straatniveau: hal met trap naar de 1e etage: overloop, modern toilet met fontein, ruime en lichte woonkamer en suite voorzien van mooie houten vloer, originele schuifseparatie, drie vaste kasten, twee schouwen, voorbalkon en middels schuifpui toegang tot ruim achterbalkon (over de volle breedte) met vrij uitzicht over de Maastrichtestraat. Aan de achterzijde gelegen keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser en toegang tot balkon.

2e etage, overloop, vaste kast met opstelplaats CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2018)) en wasmachine-aansluiting, aan de achterzijde gelegen grote slaapkamer, achterzijkamer, tussengelegen badkamer met ligbad, wastafel en handdoekradiator, 3e slaapkamer aan voorzijde. Vliering.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1932
- Oplevering in overleg
- CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2018)
- V.v.E. is actief, bijdrage € 90,-- per maand
- 1e verdieping voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- 2e verdieping voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Erfpacht eeuwigdurend, canon € 234,03 per half jaar. Grondwaarde € 20.350,=
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 299.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1932
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
100m²
Volume
368m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Energy label
F
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2018, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Namensestraat 51", "zipCode": "2587 VW", "city": "Den Haag", "lat": 52.1119698, "lng": 4.2946979 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder