Price   € 685.000 k.k. — € 2.500 p.m. ex.  

Sold

Description

Aan mooie brede laan gelegen royaal 3-laags bovenhuis met 5 slaapkamers en een riant terras (ca 33m2!) aan de achterzijde. De woning ligt op loopafstand van strand, zee, boulevard, winkels, openbaar vervoer, scholen (oa de Internationale school) en het uitgaansleven van Scheveningen.

Prima openbaar vervoer mogelijkheden naar het centrum van Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Amsterdam. Daarnaast zijn de uitvalswegen naar deze steden ook uitstekend bereikbaar.

Indeling:
Entree op straatniveau, hal met meterkast, trap naar 1e verdieping, overloop met videofoon en garderoberuimte, toilet met fontein (met warm en koud water), klein balkon aan de voorzijde, royale woonkamer ensuite voorzien van mooie visgraat parketvloer, schuifseparatie, vaste kasten, lambrisering, twee allesbranders, prachtige ornamenten plafonds en openslaande deuren (Frans balkon), aan de achterzijde gelegen kitchenette.

2e verdieping: Overloop met bergruimte, toilet met fontein (met koud en warm water), grote slaapkamer aan de voorzijde voorzien van allesbrander, lambrisering en mooi ornamenten plafond, voorzijkamer, grote kamer aan de achterzijde met bijgetrokken achterzijkamer (nu in gebruik als keuken) met toegang tot riant zonnig dakterras.

3e verdieping: grote slaapkamer met 2x daklicht en airconditioning, walk in closet, badkamer met douche en twee wastafels, ruime achterslaapkamer met daklicht, grote badkamer voorzien van douche, wastafel, toilet en opstelplaats wasmachine/droger en CV-combiketel (Klymax Itho bouwjaar 2004)
Op iedere verdieping is een videofoon geïnstalleerd en op ieder verdieping is kabel aansluiting.

Kortom een prachtige woning welke zeker een bezichtiging waard is !

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1905
- Eigen grond
- Oplevering kan snel
- Alarminstallatie aanwezig
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Veel originele details aanwezig
- Riant dakterras van ca 33 m2 !
- Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms-/materialenclausule worden opgenomen in de koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 685.000 k.k. — € 2.500 p.m. ex.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1905
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
236m²
Volume
813m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
3
Facilities
Alarm, French balkony, Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Klymax Itho (2004, Combined furnace)

Exterior areas

Location
Clear view

Garage

Location

[ { "address": "Nieuwe Parklaan 155", "zipCode": "2587 BS", "city": "Den Haag", "lat": 52.1100436, "lng": 4.2861041 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder