Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

In gezellige straat van de gewilde vruchtenbuurt op de 2e etage gelegen ruim en goed onderhouden (top) appartement met zonnig achterbalkon over de gehele breedte en vrij uitzicht aan de achterzijde.

Centraal gelegen van diverse winkelcentra, openbaar vervoer, recreatie- en groenvoorzieningen, uitvalswegen en het strand!

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Open portiek met trapopgang naar 1e verdieping. Entree, hal met meterkast, trap naar tweede verdieping, ruime gang, riante en zeer lichte woon-/eetkamer voorzien van gashaard, marmeren schouw, erker met vrij uitzicht aan de voorzijde en schuifpui naar zonnig balkon aan de achterzijde (over de gehele breedte), aan de achterzijde gelegen nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, wasmachine aansluiting en toegang tot achterbalkon, ruime slaapkamer met vaste kasten aan de voorzijde, nette in zwart-wit uitgevoerde badkamer voorzien van ligbad/douche, wastafel en toilet, achterslaapkamer met tevens toegang tot balkon.

BIJZONDERHEDEN:
- oplevering in overleg
- Woonoppervlakte ca 80m2
- Eigen grond
- Bouwjaar 1938
- Geheel voorzien van dubbel glas
- 1/3e aandeel in een actieve VvE, bijdrage € 50,- per maand
- Balkon met vrij uitzicht op het zuidwesten gelegen
- Vanwege het bouwjaar zullen de ouderdoms- en materialen clausule in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze verkoper doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up house, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1938
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
80m²
Other surface
1m²
Volume
274m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Okkernootstraat 42", "zipCode": "2555 ZH", "city": "Den Haag", "lat": 52.0630097, "lng": 4.2571317 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms