Price   € 225.000 k.k.  

Sold

Description

Instapklaar 2-(voormalig 3) kamer hoek-topappartement met groot terras in hartje Centrum! Gelegen op een rustige locatie (nabij de Grote Kerk) met weinig verkeer. Veel winkels, diverse gezellige terrasjes, restaurants en theaters liggen op een steenworp afstand. Voldoende parkeergelegenheid en uitstekende openbaar vervoermogelijkheden.

INDELING: (zie ook plattegrond)
Haags portiek, entree appartement. Hal, trap naar de 2e (top) etage. Overloop met vaste kast met opstelplaats CV combi-ketel. Ruime woon/- eetkamer met open keuken aan de achterzijde voorzien van diverse inbouwapparatuur. Balkon aan de achterzijde (W/ZW) en toegang naar het royale terras aan de zijkant, van 11 meter breed en bijna 2 meter diep! Modern toilet. Ruime slaapkamer aan de voorzijde met doorloop naar moderne badkamer, voorzien van inloopdouche en vaste wastafel.

BIJZONDERHEDEN:
- Eigen grond
- Woning is in 2011 grondig gerenoveerd
- CV Remeha Avanta ca. 2011
- Kunststof kozijnen met dubbel glas
- VvE ingeschreven KvK
- Collectieve opstalverzekering
- Meerjarenonderhoudsplan aanwezig
- VvE bijdrage 83,31 per maand, onderhoud in overleg
- Breeddeel laminaatvloer door gehele woning
- Plafondisolatie
- Belanghebbenden parkeren
- Gehele inboedel ter overname is bespreekbaar
- De ouderdoms- en materialenclausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen het werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.
---------------------------------------------------------------------------------

Details

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1935
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
56m²
Volume
207m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Cable tv

Energy

Energy label
F
Isolation
Roof insulation, Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2011, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In town center, In residental area
Balcony
Yes
Garden
Terrace
Terrace
Northwest, 21m², 190×1100cm

Garage

Location

[ { "address": "Oude Boomgaardstraat 24", "zipCode": "2513 TR", "city": "Den Haag", "lat": 52.0776122, "lng": 4.3015028 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder