Price   € 259.500 k.k.  

Sold

Description

Gunstig in het gebouw 'Leonardo da Vinci' (1997) gelegen 2 kamer top-maisonette met zonnig terras en vrij uitzicht over de skyline van Den Haag. Dit appartement heeft een berging en eigen parkeerplaats in de onderbouw. Ligging midden in bruisend Scheveningen, op loopafstand van strand , zee en duinen en diverse winkels in de directe omgeving.

INDELING
Centrale entree met brievenbussen. Trap of roltrap naar het gemeenschappelijke binnenplein. Trap naar de woonlaag. Entree. Hal/ gang met vaste kast met wasmachineaansluiting, garderobekast en vaste kast met CV ketelopstelling. Toilet met fontein. Ruime woonkamer met vrij uitzicht richting de skyline van Den Haag. Half open moderne keuken met gaskookplaat en afzuigkap; Vanuit de gang trap naar de slaapverdieping. Ruime slaapkamer met schuifpui naar het zonnige L-vormig terras (officieel tot aan het hek, hek is verwijderd). Moderne badkamer met wastafel en douche. Ruime berging in de onderbouw voorzien van electra. Eigen parkeerplaats in de ondergelegen bewonersparkeergarage.

BIJZONDERHEDEN
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Bouwjaar 1997
- Voorzijde voorzien van aluminium kozijnen, achterzijde hardhouten kozijnen, volledig dubbel glas
- Actieve VvE, bijdrage than € 162,93 per maand
- Gezien het bouwjaar van de woning zal de ouderdom- en materialenclausule in de NVM koopakte worden opgenomen
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 259.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Maisonnette, Apartment
Bottom floor
4
Build type
Existing
Build year
1996
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
61m²
Volume
193m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
2
Facilities
Lift, Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
AWB Combi (1997, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Garage type
Car park, Parking spot

Location

[ { "address": "Palaceplein 51", "zipCode": "2587 WE", "city": "Den Haag", "lat": 52.1134319, "lng": 4.2851008 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms