Price   € 300.000 k.k.  

Under bid

Description

In rustige straat op de 2e etage gelegen sfeervol en zeer licht 4-kamer top (hoek)appartement met drie slaapkamers, zonnig achterbalkon op het zuidwesten en vrij uitzicht aan de voorzijde en uitzicht op groen binnenterrein aan de achterzijde. De woning is in goede tot zeer goede staat van onderhoud.

Open portiek, entree op 1e etage, hal met meterkast (uitgebreide elektrische installatie), trap naar 2e etage, ruime overloop met daklicht, inbouwverlichting, modern toilet, was / stookruimte met wasmachine-aansluiting en opstelplaats CV-combiketel (AWB HR, bouwjaar 2009), ruime achterslaapkamer, achterzijkamer met openslaande deuren naar het balkon, aan de voorzijde gelegen ruime slaapkamer, lichte woonkamer met lambrisering en deur met glasroedeverdeling, moderne keuken voorzien van massief houten aanrechtblad, rvs spoelbak, combimagnetron, kookplaat, rvs afzuigkap, vaatwasser, koelkast en toegang tot achterbalkon op het zuidwesten met houten vlonders en balkonkast, moderne badkamer (2009 / 2018) met antracietkleurige plavuizen vloer, grote witte wandtegels met bies, vaste wastafel met spiegel, handdoekradiator, fraaie halfronde douche met schuifwanden en mechanische ventilatie.

Het appartement is vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Bouwjaar 1927
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Woonoppervlakte ca 75 m2.
- Lambrisering in woonkamer, hal en keuken
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met HR*** glas (2021)
- Vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer
- Voorzien van airconditioning (2020)
- Actieve VVE, bijdrage € 75,-- per maand, 1/6 aandeel
- Collectieve opstalverzekring
- Er is een Meerjaren Onderhoudsplan aanwezig
- Reeds toestemming VvE inzake dakterras
- Vrij uitzicht aan de voorzijde
- Uitzicht op groen aan de achterzijde
- Vrijwel gehele appartement is in 2021 intern geschilderd
- Warm water en verwarming via CV-combiketel AWB HR, bouwjaar 2009
- Vanwege het bouwjaar zullen de ouderdoms- en materialen clausule in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze verkoper doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 300.000 k.k.
Status
Under bid
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1927
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
75m²
Volume
261m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
F
Isolation
Triple glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
AWB HR (2009, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Rabarberstraat 8", "zipCode": "2563 RM", "city": "Den Haag", "lat": 52.0687611, "lng": 4.270317 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder