Price   € 199.500 k.k.  

Sold

Description

Goed onderhouden 3-kamer top appartement met zonnig achterbalkon op het zuiden en een eigen fietsenberging, gelegen aan een pleintje in het hartje van Scheveningen. Deze keurige portiekwoning is voorzien van dubbel glas en ligt op loopafstand van winkels (de gezellige Keizerstraat), strand, boulevard, haven en openbaar vervoer.

Indeling:
Open portiek met trap naar de 2e Verdieping.
2e Verdieping: entree; L-vormige hal met meterkast, modern toilet, sfeervolle woonkamer met uitzicht over het pleintje, voorzijkamer, aan de achterzijde gelegen ruime slaapkamer, moderne badkamer 2016 met inloopdouche en opstelplaats voor wasmachine/droger, nette keuken met een 4 pits gaskookplaat, combi magnetron, koel/vriescombinatie en opstelplaats CV-combiketel (Remeha, bouwjaar 2015). Zonnig achterbalkon, gelegen op het zuiden. De woning is vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden 3-kamer top appartement met heerlijk vrij uitzicht
- Zonnig achterbalkon (over de volle breedte)
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Erfpachtcanon eeuwigdurend afgekocht
- Actieve VvE, bijdrage € 36,-- per maand
- Collectieve opstalverzekering
- CV-combiketel Remeha, bouwjaar 2015
- Gezamenlijke fietsenberging achterzijde complex bereikbaar via poort
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 199.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1938
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
58m²
Other surface
1m²
Volume
200m³

Layout

Rooms
3
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Energy label
E
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha (2015, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Location

[ { "address": "Roerstraat 36", "zipCode": "2584 TV", "city": "Den Haag", "lat": 52.1028961, "lng": 4.276369 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder