Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

Op zeer gewilde locatie in Oud Scheveningen, op loopafstand van haven, strand en de winkels van de Keizerstraat gelegen ruim dubbel bovenhuis met drie ruime slaapkamers. De woning is in goede staat van onderhoud.

Indeling: (Voor maatvoering zie de plattegronden)
Entree op straatniveau: hal met meterkast, binnentrap naar 1e verdieping, overloop met modern toilet, royale woonkamer met diepe bergkast en achtergelegen moderne (2016) keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur oa: magnetron, grote oven, 5-pits gas, afzuigkap, vaatwasser en koel/vriescombinatie, voorzijkamer.

2e verdieping: overloop met dakkoepel, diepe vaste kast met opstelplaats CV-combiketel (Remeha, bouwjaar 2016), 2e vaste kast met wasmachine-aansluiting, aan de voorzijde gelegen grote slaapkamer, badkamer (voormalige voorzijkamer) voorzien van wastafel, douche en handdoekradiator. twee achtergelegen ruime slaapkamers. Vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer.

Eventuele mogelijkheid tot dakterras !

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Oplevering in overleg
- V.v.E. bestaat uit twee appartementen, thans in oprichting
- Bouwperiode 1906-1930
- Onderhoud binnen en buiten goed
- Woonoppervlakte ca 120m2
- Elektra 10 groepen + ALS
- CV-combiketel (Remeha, bouwjaar 2016)
- In 2016 nieuwe keuken en doorbraak gerealiseerd
- Geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbel glas
- Voorzijde schilderwerk 2019
- Beschermd stadsgezicht Scheveningen - Dorp
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1906-1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
120m²
Volume
427m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
4
Floors
2

Energy

Energy label
D
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha (2016, Combined furnace)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area

Garage

Location

[ { "address": "Schipperstraat 77", "zipCode": "2584 VN", "city": "Den Haag", "lat": 52.1022673, "lng": 4.2745017 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder