Price   € 175.000 k.k.  

Sold

Description

Op fantastische locatie op Scheveningen, net achter de boulevard, op de eerste verdieping gelegen licht 2-kamer appartement met zonnig balkon en grote eigen berging. Op loopafstand van de gezellige boulevard, het strand en de zee.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Gezamenlijk entree met videofoon-systeem. Lift / trap naar de 1e etage. Entree woning: hal met intercom en meterkast, badkamer voorzien van ligbad, toilet, wastafel, opstelplaats CV-combiketel en wasmachine-aansluiting. Woonkamer met open keuken voorzien van koelkast en gaskookplaat, oven en afzuigkap, slaapkamer met schuifpui naar balkon op het zuidoosten. Ruime eigen berging.

Op de 4e en 5e etage van het appartementsgebouw is er een groot gezamenlijk zonneterras!

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg (kan snel)
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Vrijwel geheel voorzien van een pvc-vloer
- Eigen berging
- Beschermd stadsgezicht
- Actieve VvE, bijdrage € 357,69 per maand
- Eventueel complete inboedel met toebehoren ter overname
- VvE zal dit jaar kunststof kozijnen met HR++ glas, nieuwe voordeur en schuifpui plaatsen
- Gelegen op erfpachtgrond t/m31 december 2050, canon € 116,10 per half jaar
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, doch in regio Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdom- en materialenclausule worden opgenomen in de NVM-koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 175.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1975
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
48m²
Volume
157m³

Layout

Rooms
2
Bedrooms
1
Floors
1
Facilities
Lift

Energy

Energy label
B
Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha (2010, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Seinpostduin 427", "zipCode": "2586 ED", "city": "Den Haag", "lat": 52.1089383, "lng": 4.2765546 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder