Price   € 335.000 k.k.  

Sold

Description

In het geliefde Renbaankwartier van Scheveningen nabij de winkels in de Stevinstraat, openbaar vervoer, scholen en natuurlijk het strand gelegen zeer charmante schipperswoning met ruime achtergelegen plaats en dakterras op het zuidwesten.

Entree op straatniveau, gang met meterkast en toilet, aan de voorzijde gelegen woonkamer met gaskachel, grote keuken, ruime kamer aan de achterzijde, toegang tot grote achterplaats van ca 20m2.
Vanuit de keuken trap naar eerste verdieping, overloop met toegang tot dakterras, aan de voorzijde gelegen slaapkamer met doorloop naar 2e slaapkamer, 3e slaapkamer aan achterzijde.

De woning dient intern geheel gerenoveerd te worden.


Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Eigen grond
- Bouwjaar 1898
- Woonoppervlakte ca. 73 m2
- Centraal gelegen tov winkels, Westbroekpark, tennisbanen, zwembad en uiteraard het strand
- Vanwege het bouwjaar zullen de ouderdoms- en materialen clausule in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze verkoper doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 335.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

House type
Single family, Terraced house
Build type
Existing
Build year
1898
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
73m²
Plot surface
50m²
Volume
265m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
2

Energy

Energy label
G
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Garden
Sit

Garage

Location

[ { "address": "Soetensstraat 27", "zipCode": "2586 XR", "city": "Den Haag", "lat": 52.1071859, "lng": 4.2842622 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder