Price   € 735.000 k.k.  

Sold

Description

Schitterend, karakteristiek, klassiek dubbel bovenhuis met twee terrassen en eventuele mogelijkheid tot dakterras.
Vrijwel geheel gerenoveerd met ornamenten plafonds, parketvloeren en goed bewaard gebleven originele details. Eigen grond.

Dit charmante bovenhuis in het hart van het Statenkwartier, centraal gelegen aan de mooie brede en bomenrijke Statenlaan, bevindt zich op loopafstand van strand , de Scheveningse haven, musea, openbaar vervoer en het gezellige en hoogwaardige winkelaanbod van de Frederik Hendriklaan!

Indeling:
Gemeenschappelijke entree, hal met ornamenten plafond en eigen toegang tot bovenhuis.

Eerste verdieping:
overloop met vaste (garderobe)kast, toilet met fontein, royale kamer ensuite voorzien van prachtige visgraat parketvloer met staande fries en dubbele bies, twee schouwen, vier vaste kasten en openslaande deuren naar achtergelegen groot bankirai terras (loggia), voorzijkamer met vaste kast, aan de achterzijde gelegen nieuw geplaatste luxe moderne keuken voorzien van inductie kookplaat met downdraft, koelkast, vriezer, combi-magnetron, wijn temperatuurkast en Quooker fusion.

Tweede verdieping:
overloop met groot daklicht, toilet, grote voorslaapkamer met toegang tot walk in closet, voorzijkamer met opstelplaats CV-combiketel (Remeha, bouwjaar 2014) en vaste kast (wasmachine/droger), grote achterslaapkamer met openslaande deuren naar bankirai terras en tevens toegang tot walk in closet, tussengelegen mooie badkamer met antiek ligbad, dubbele wastafel en inloopdouche, ruime achterslaapkamer met vaste kast.

Vanuit het achtergelegen terras op de 2e verdieping spiltrap naar eventueel nog te realiseren dakterras (ca 20 m2)

Prachtig vrijwel geheel gerenoveerd dubbel bovenhuis met behoud van alle originele details !

Absoluut een bezichtiging waard !

Bijzonderheden :
- Oplevering in overleg
- Eigen grond
- Bouwjaar 1910
- Schotel op dak
- Net geactiveerde V.v.E., bijdrage € 100,-- per maand
- Art Nouveau geornamenteerde plafonds
- Centraal afzuigsysteem
- Geheel voorzien van houten kozijnen met enkel glas
- Alle kamers zijn voorzien van UTP en tv-aansluiting
- Notariskeuze voorbehouden aan koper doch binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 735.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1910
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
172m²
Volume
624m³

Layout

Rooms
8
Bedrooms
5
Floors
2

Energy

Energy label
F
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha (2014, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Statenlaan 51", "zipCode": "2582 GD", "city": "Den Haag", "lat": 52.0931274, "lng": 4.275634 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms