Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

In het Belgisch Park gelegen dubbel bovenhuis met drie slaapkamers en achterbalkon.

De woning ligt in het gewilde Belgische Park vlakbij het strand, de duinen (Meijendel) en zee van Scheveningen, op loopafstand van de boulevard en de winkels van de Stevinstraat en Gentsestraat alsmede de Palace Promenade. In de nabijheid van diverse speeltuinen en parken zoals het Westbroekpark. De woning is nabij diverse scholen en Internationale scholen gelegen. De tramhalte is vlakbij evenals andere openbaar vervoer opstappunten.


INDELING: (Zie voor maatvoering de plattegronden)
Entree op straatniveau. Hal met meterkast.
Trap naar de 1e verdieping, overloop met toilet, ruime kamer ensuite voorzien van originele schuifseparatie en achterbalkon, de voorzijde gelegen eenvoudige keuken.

2e verdieping: Overloop met toilet, tussenkamer/berging met toegang tot de vliering twee ruime slaapkamers, kleine achterslaapkamer met toegang tot eventueel(nog te realiseren) achterbalkon, aan de voorzijde gelegen ruime eenvoudige badkamer.

DE WONING DIENT GERENOVEERD TE WORDEN

BIJZONDERHEDEN:
- Erfpacht eeuwigdurend, canon € 110,53 per half jaar
- Oplevering in overleg
- Woonoppervlakte ca 100m2
- Belanghebbenden parkeren voor de deur
- Bouwjaar 1932
- V.v.E. is niet actief
- WOZ waarde € 351.000,--
- Gedeeltelijk dubbel glas
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.


Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
In consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1932
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
102m²
Volume
359m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Bathrooms
1
Floors
2

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Heating
Gas heater

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Stevinstraat 238", "zipCode": "2587 EW", "city": "Den Haag", "lat": 52.1114605, "lng": 4.2940926 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
of

Good afternoon 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price