Price   € 465.000 k.k.  

Sold

Description

In het gezellige Renbaankwartier in Scheveningen, nabij strand en boulevard gelegen zeer ruim en goed onderhouden dubbel-bovenhuis (woonkamer breedte ca 4.65m!) met 5 slaapkamers, balkon en dakterras.
Op loopafstand van de winkels van de Stevinstraat/Gentsestraat, het strand en de boulevard van Scheveningen en nabij goed openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Entree op straatniveau, hal met brede trap naar 1e verdieping: overloop met 2x diepe gangkast, toilet met fontein en gangkast met opstelplaats CV-combi-ketel (Ferrolli), royale woonkamer voorzien van laminaatvloer, 2x diepe vaste kast en mooie glas-in lood ramen, voorzijkamer, achtergelegen ruime keuken met toegang tot zonnig balkon op het zuidwesten met balkonkast.

2e verdieping: grote overloop, twee ruime kamers aan de voorzijde, tussengelegen badkamer met ligbad, douche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting, twee ruime slaapkamers aan de achterzijde met toegang tot heerlijk zonnig dakterras op het zuidoosten en vrij uitzicht. Vliering.

De woning is vrijwel geheel voorzien van een mooie laminaatvloer (2016).

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Bouwjaar 1904
- VvE thans in oprichting
- CV-combiketel (Ferolli)
- Plafondhoogte 1e verdieping ca 3 meter
- Originele details nog aanwezig
- Beschermd stadsgezicht
- Gunstig gesitueerd t.o.v. scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Dit appartement is zeker een bezichtiging waard!

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 465.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1904
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
165m²
Volume
616m³

Layout

Rooms
7
Bedrooms
5
Floors
2

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Ferroli (Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Stevinstraat 43", "zipCode": "2587 EB", "city": "Den Haag", "lat": 52.1080437, "lng": 4.2837155 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder