Price   € 389.500 k.k.  

Sold

Description

In het gezellige Renbaankwartier in Scheveningen, nabij strand en boulevard gelegen zeer ruim en goed onderhouden dubbel-bovenhuis met 4 slaapkamers en achterbalkon. Op loopafstand van de winkels van de Stevinstraat/Gentsestraat, het strand en de boulevard van Scheveningen en nabij goed openbaar vervoer, scholen, sportvoorzieningen en uitvalswegen.

Dit appartement is zeker een bezichtiging waard !

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Entree op straatniveau: hal met meterkast, trap naar 1e etage, overloop met toilet en fonteintje,
sfeervolle woon-/eetkamer ensuite met fraaie houten vloerdelen en openslaande deuren naar ruim achterbalkon (ZO),
ruime gemoderniseerde half open keuken voorzien van 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, hete lucht oven, vaatwasser en koel-/vriescombinatie, voorzijkamer.

2e etage, ruime lichte overloop met veluxramen, was-/stookruimte en toegang tot vliering, aan de voorzijde gelegen slaapkamer met fraaie dakspanten en laminaatvloer, voorzijkamer met fraaie dakspanten, bergruimte en laminaatvloer
moderne badkamer met ligbad, afzonderlijke douche, toilet en wastafel, ruime achterkamer over de volle breedte met wastafel en inbouwkast.

Bijzonderheden:
- Eigen grond
- Oplevering april 2021
- Woonoppervlakte ca 120m²
- Bouwjaar 1893
- Ruim en zonnig achterbalkon met vrij uitzicht
- Plafondhoogte woonkamer ca 3
- 2e etage voorzien van fraaie dakspanten ca 3.50 m hoog
- Ruime vliering
- Geheel voorzien van dubbel glas
- Elektra 8 groepen met aardlekschakelaar
- CV-combiketel (Intergas, bouwjaar 2010)
- Belanghebbende parkeren, altijd voldoende parkeerplek
- V.v.E. is aktief, bijdrage € 48,- per maand, 3/5e aandeel
- Volgens opgave verkoper beiden trappen gerenoveerd, voorgevel opnieuw gevoegd en geïmpregneerd
en achtergevel gedeeltelijk opnieuw gestukt en tevens geïmpregneerd
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 389.500 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1893
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
120m²
Volume
429m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Intergas (2010, Combined furnace)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Stevinstraat 59", "zipCode": "2587 EB", "city": "Den Haag", "lat": 52.1081814, "lng": 4.2840186 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder