Price   € 367.000 k.k.  

Sold

Description

In het chique Duttendel, aan de rand van de Wassenaarse duinen op de 6e (top)verdieping van het monumentale Parkflat Duttendel I gelegen zeer licht en ruim 5 kamer appartement met twee zonnige balkons, een ruime berging en fantastisch vrij uitzicht over de duinen!!!

Grenzend aan Nationaal Park Hollandse Duinen, op loopafstand van zee, strand en de boulevard. De uitstekende faciliteiten van het nabijgelegen Belgisch Park zoals scholen, zorg, restaurants en winkels, alsmede de internationale organisaties, sportvelden van Klein-Zwitserland en de vele wandelparken zorgen voor maximaal woongenot. Tevens zijn de verschillende uitvalswegen (A44, A4, A12 en A13) goed bereikbaar (Amsterdam Zuid-as is slechts 35 minuten!).

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Gemeenschappelijke entree; trappenhuis / lift naar de 6e verdieping, entree appartement: ruime hal met meterkast en twee diepe vaste kasten, toilet met fontein, woonkamer ensuite met originele schuifseparatie, schouw en toegang tot balkon (middag- en avondzon), ruime zonnige eetkamer, grote hoofdslaapkamer met vaste kast, 2e slaapkamer, badkamer met ligbad en dubbele wastafel, keuken voorzien van vaatwasser, oven, gaskookplaat, afzuigkap, opstelplaats boiler, wasmachine-aansluiting en toegang tot 2e zonnige balkon (ochtend- en middagzon) en fenomenaal vrij uitzicht over de duinen! De woning is vrijwel geheel voorzien van een originele (eikenhout) parketvloer. Eigen (fietsen)berging met daglicht in de onderbouw.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1955
- Woonoppervlakte ca 100m2
- Oplevering in overleg
- Erfpacht t/m 31/12/2030, canon € 72,60 per jaar
- Boiler (eigendom, bouwjaar 2015)
- Actieve VvE, bijdrage € 246,88 per maand
- verwarming d.m.v. blokverwarming; voorschot € 89,33 per maand
- Vrijwel geheel voorzien van dubbel glas
- Gezien het bouwjaar zal er een ouderdoms- en materialenclausule worden opgenomen in de standaard NVM-koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 367.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat, Apartment
Bottom floor
6
Build type
Existing
Build year
1955
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
98m²
Volume
342m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
1
Facilities
Lift, Smoke duct

Energy

Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Electric boiler owned
Heating
Block heating

Exterior areas

Location
In residental area, Clear view
Balcony
Yes
Shed
Lock-up

Garage

Location

[ { "address": "Van Alkemadelaan 802", "zipCode": "2597 BC", "city": "Den Haag", "lat": 52.1082081, "lng": 4.3082659 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder