Price   € 315.000 k.k.  

Sold

Description

*** LET OP; ALLE BEZICHTIGINGSMOGELIJKHEDEN ZIJN INGEVULD. HET IS HELAAS NIET MOGELIJK OM VOOR DEZE WONING NOG EEN AFSPRAAK IN TE PLANNEN ***

Midden in het centrum van Den Haag, nabij het winkelgebied, de gezellige Avenue Culinaire, station Hollands Spoor en de uitvalswegen van de stad, in rustige straat op de 2e etage (top) gelegen sfeervolle en ruime appartement met drie slaapkamers en zonnig balkon.

Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Gesloten portiek met bellentableau en brievenbussen. Entree woning op straatniveau, hal/berging met meterkast en mogelijkheid voor het plaatsen van twee fietsen. Karakteristieke (bordes) trapopgang naar de tweede etage, overloop met opstelplaats CV-combiketel (2019) / wasmachine en droger, hal met diepe vaste kast, moderne badkamer (2020) voorzien van ruime douche, wastafelmeubel, toilet en handdoekradiator, aan de voorzijde gelegen slaapkamer, 2e slaapkamer met vaste kast.

Royale woonkamer en suite met originele schuifseparatie, vier vaste kasten, authentieke schouw en toegang tot het zonnige achterbalkon met balkonkast. achtergelegen moderne keuken (2020) voorzien van vaatwasser, inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, handdoekradiator en tevens toegang tot het balkon.
Aan de achterzijde bevindt zich een 3e ruime slaapkamer met 2x vaste kast en wastafel. de woning is vrijwel geheel voorzien van een laminaatvloer.

Eventuele mogelijkheid tot het realiseren van een dakterras, vergunning reeds verleend door de gemeente !

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Gelegen op eigen grond
- Bouwjaar 1932
- Woonoppervlakte 105m2
- Keuken en badkamer 2020
- Achterzijde 2x voorzien van zonwering
- Vrijwel geheel voorzien van dubbele beglazing
- CV-combiketel (Remeha Tzerra Ace, bouwjaar 2019)
- Actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 150,-- per maand
- MJOP aanwezig
- AH en Ekoplaza om de hoek
- Vergunning dakterras verleend door de gemeente Den haag + tekening aanwezig
- De achterzijde van de woning grenst aan een goed onderhouden en afgesloten fraaie 'zichttuin'.
- Notariskeuze voorbehouden aan verkoper doch binnen werkgebied Haaglanden
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- / materialenclausule worden opgenomen in de NVM koopakte

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 315.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up flat
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1932
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
105m²
Volume
401m³

Layout

Rooms
5
Bedrooms
3
Floors
1

Energy

Energy label
D
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Tzerra Ace (2019, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In town center, In residental area, Clear view
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Van der Duynstraat 136", "zipCode": "2515 NL", "city": "Den Haag", "lat": 52.0727142, "lng": 4.3174218 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms