Price   € 275.000 k.k.  

Sold

Description

Op zeer centrale locatie gelegen, licht, ruim en speels ingedeeld 4 kamer appartement op de 2e verdieping.
Het appartement is licht afgewerkt, en beschikt nog over de sfeerbepalende originele details zoals de schuifseparatie met glas in lood en de paneeldeuren.

Indeling: (Zie voor de maatvoering de plattegronden)
Gesloten portiek, trap naar 2e etage, entree appartement: grote hal die toegang geeft tot alle vertrekken, toilet met fontein, royale woon-/eetkamer ensuite voorzien van houten vloer, originele glas-in-lood schuifseparatie, vaste kasten, marmeren schouwen en aan de achterzijde toegang tot zonnig balkon (zuid). Moderne, leuk ingedeelde keuken voorzien van 5-pits gasfornuis met brede oven en inloopkast met wasmachine/droger aansluiting. De hoofdslaapkamer en de tweede slaapkamer liggen beide aan de voorzijde. Modern ruime badkamer met ligbad, separate douchecabine en wastafel.

Dit stijlvolle jaren '30 appartement is gelegen op ideale locatie in het Zeeheldenkwartier nabij de Albert Heijn XL, de gezellige Piet Heinstraat en het Prins Hendrikplein. Met de tram is het Centraal Station binnen 10 minuten te bereiken. Tevens loopt u zo naar het centrum.

Bijzonderheden:
- Erfpacht eeuwigdurend, canonverplichting afgekocht
- V.v.E. is actief, bijdrage € 150,- per maand
- CV-combiketel, Nefit HR
- Bouwperiode 1931-1944
- Oplevering in overleg
- Gezien het bouwjaar van de woning zal er een ouderdoms- materialenclausule worden opgenomen in de koopakte
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Details

Price
€ 275.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Build type
Existing
Build year
1931-1944
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
91m²
Volume
312m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
1

Energy

Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Nefit HR (Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In town center
Balcony
Yes

Location

[ { "address": "Vondelstraat 250", "zipCode": "2513 GB", "city": "Den Haag", "lat": 52.0803107, "lng": 4.2973858 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder