Price   € 425.000 k.k.  

Sold

Description

In rustige straat in het gezellige centrum van Scheveningen gelegen ruim dubbel bovenhuis met twee balkons. Op loopafstand van het strand, de zee, gezellige boulevard en de winkels van de Keizerstraat. De woning is recent grotendeels gerenoveerd.

Een verrassend ruim bovenhuis voor de echte strandliefhebber!


Indeling: (Zie voor maatvoering de plattegronden)

Eigen entree op begane grond: hal met meterkast, trap naar 1e etage, overloop met modern toilet (2019), dubbele openslaande deuren naar royale doorgebroken en zeer lichte woonkamer voorzien van mooie laminaat vloer, convectorput en schuifpui naar achterbalkon, moderne keuken (2019) voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, quooker en oven, voorzijkamer.

2e etage: overloop met modern 2e toilet (2021), aan de voorzijde gelegen grote slaapkamer met toegang tot voorzijkamer, grote achterslaapkamer met twee vaste kasten, moderne badkamer (2021) voorzien van ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en toegang tot tweede balkon aan de achterzijde. de 2e etage is vrijwel geheel voorzien van een laminaatvloer.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg
- Erfpacht eeuwigdurend afgekocht
- Bouwjaar 1928
- CV-combiketel Remeha Avanta, bouwjaar 2019
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas
- Woonoppervlakte 102m2
- Nieuwe meterkast 2019
- De woning is in goede staat van onderhoud
- VvE is actief, bijdrage € 115,- per maand (2 appartementsrechten)
- VVE is Ingeschreven bij de KvK, collectieve opstalverzekering, kasreserve en MJOP aanwezig
- Vanwege het bouwjaar zullen de ouderdoms- en materialen clausule in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze verkoper doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 425.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1928
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surface and volume

Living surface
102m²
Volume
354m³

Layout

Rooms
6
Bedrooms
4
Floors
2

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Avanta (2019, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Werfstraat 159", "zipCode": "2586 AX", "city": "Den Haag", "lat": 52.1055721, "lng": 4.2760836 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms