Price   € 225.000 k.k.  

Sold

Description

Ruim appartement op de 1e verdieping met 3 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer op de 2e verdieping. Het appartement beschikt over 4 balkons en is gelegen op een gewilde lokatie, op loopafstand van strand, boulevard en de 2e binnenhaven met alle gezellige horeca. Ook zeer centraal nabij de winkels van de Keizerstraat, Frederik Hendriklaan en goed aanbod openbaar vervoer.
De woning dient gemoderniseerd te worden.

INEDELING:
Portiektrap naar de 1e verdieping.
Entree woning, L-vormige gang met een toilet met fonteintje, meterkast (5 groepen + ALS), royale woonkamer aan de voorzijde over de volle breedte met laminaatvloer en openslaande deuren naar het zonnige balkon (ZO) aan de straatzijde.
De voormalige suite is afgesloten (kasten aan beide zijden nog aanwezig) waardoor er een ruime slaapkamer aan de achterzijde is met openslaande deuren naar het 2e balkon. Tussengelegen eenvoudige keuken aan de achterzijde met 4-pits gaskookplaat, semi-vrijstaande koel-/vriescombinatie en inbouwoven; in de keuken bevindt zich ook de opstelplaats van de CV-combiketel; deur naar het 3e balkon. Tweede ruime slaapkamer aan de achterzijde met openslaande deuren eveneens naar het 3e balkon.
Volledig betegelde badkamer voorzien van een douche, vaste wastafel en mechanische ventilatie.

2e verdieping:
Overloopje met vaste kast waarin de aansluiting voor de wasmachine. Derde grote slaapkamer met openslaande deuren naar het 4e balkon.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1934
- Gelegen op erfpachtgrond, heruitgegeven in 2008 d.m.v. obligatoire overeenkomst, grondwaarde: € 18.150,-
canon € 136,16 + € 13,50 beheerskosten per half jaar
- De voorzijde is voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming en warm water d.m.v. CV-combiketel
- Het appartement beschikt over 4 balkons
- Actieve Vereniging van Eigenaars met een bijdrage van € 42,86 per maand
- 2/7e aandeel in de gemeenschap, professionele VVE-beheerder, gez. opstalverzekering
- Dak gedeeltelijk vernieuwd in 2016
- Schilderwerk daklijsten 2014
- Gelegen op zeer korte loopafstand van zon, zee en strand
- Een materialen- en ouderdomsclausule zal worden opgenomen in de NVM koopovereenkomst
- Niet-zelfbewoningsclausule is van toepassing
- Oplevering in overleg, kan snel.
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.nl

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 225.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Walk-up house, Apartment
Bottom floor
1
Build type
Existing
Build year
1934
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Fair

Surface and volume

Living surface
102m²
Other surface
1m²
Volume
358m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
3
Floors
2
Facilities
Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
D
Isolation
Partial insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near busy road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Westduinweg 164", "zipCode": "2583 AE", "city": "Den Haag", "lat": 52.097723, "lng": 4.2711266 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder