Price   € 325.000 k.k.  

Sold

Description

In rustige straat in het Renbaankwartier gelegen charmant dubbel bovenhuis met achterbalkon/ loggia op het Zuidwesten. Dit goed onderhouden huis heeft veel authentieke details, is voorzien van dubbele beglazing en ligt om de hoek van strand, zee, winkels, scholen en openbaar vervoer.

INDELING
Begane grond:
Entree op straatniveau. Halletje met meterkast. Trap naar de eerste verdieping.

1e verdieping:
Overloop. Doorgebroken woon/- eetkamer met diverse vaste kasten en radiator ombouwen. Modern toilet. Keuken aan de achterzijde voorzien van dubbele spoelbak. Romantische loggia aan de achterzijde.

2e verdieping:
Overloop, ruime slaapkamer aan de voorzijde over de gehele breedte. Tussenliggende badkamer voorzien van ligbad, opstelplaats wasmachine/ droger, wastafel en toilet (sani-broyeur). Eveneens ruime slaapkamer aan de achterzijde over de gehele breedte voorzien van brede dakkapel. Vanuit deze slaapkamer toegang tot zonnig terras aan de achterzijde.

BIJZONDERHEDEN
- Eigen grond
- Beschermd Stadsgezicht
- Voorzien van dubbele beglazing
- VVE ingeschreven KVK onder nummer 51271532
- Collectieve opstalverzekering
- CV ketel Remeha Calenta HR CW4 ca. 2009
- Ramen voorzijde 2012 met veersysteem
- Kozijn woonkamer achter 2019 openslaande ramen.
- ca. 2008 achtergevel gevoegd gereinigd geimpegregneerd
- terras op uitbouw niet vergund en meegesplitst
- Recent opgerichte VvE, bijdrage € 62,50 per maand
- De ouderdoms- en materialenclausule zullen in de NVM koopovereenkomst worden opgenomen
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, doch binnen het werkgebied Haaglanden

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 325.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
in consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Double upstairs house
Bottom floor
2
Build type
Existing
Build year
1901
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
98m²
Volume
359m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Floors
2
Facilities
Cable tv

Energy

Isolation
Insulated glazing
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
Remeha Calenta (2009, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
Near quiet road, In residental area
Balcony
Yes

Garage

Location

[ { "address": "Zandvoortstraat 37", "zipCode": "2586 VV", "city": "Den Haag", "lat": 52.1089808, "lng": 4.2810792 } ]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Informatie Covid

Onze werkwijze tijdens het coronavirus

Lees verder