Price   € 595.000 k.k.  

Sold

Description

Let op: EXTRA CA 67m2 BERGZOLDER MET VOLOP MOGELIJKHEDEN OM WOONRUIMTE VAN TE MAKEN!

Hartje Statenkwartier gelegen 4 kamer hoek/top-appartement met balkon en fietsenberging. Deze woning ligt in een goed onderhouden appartementengebouw en heeft een externe stenen berging achter het complex. Gelegen om de hoek van de winkels en gezelligheid van de Frederik Hendriklaan, Haven, strand en zee op loopafstand en de uitvalswegen om de hoek.

De onafgewerkte, met losse trap bereikbare, bergzolder behoort volgens de splitsingsakte/- tekening bij het te verkopen appartementsrecht en heeft een gebruiksoppervlakte van ca 67m2 (boven 1.50m hoogte) maar is conform de meetinstructie niet opgenomen als gebruiksoppervlakte.

INDELING:
Centrale entree met bellen- en brievenbussen, fraai klassiek (afgesloten) trappenhuis, entree appartement op de 2e verdieping. L-gang met garderoberuimte, ruime betegelde wasruimte, entree alle vertrekken en 2 diepe vaste kasten en modern betegeld toilet met fonteintje.
Royale woonkamer en suite met originele schuifseparatie, visgraat parketvloer met bies, schouw met elektrische haard (SMEG) en door de hoekligging met de vele ramen lekker licht. Op de hoek zgn. frans balkon met openslaande deuren en leuk uitzicht.

Het appartement is in 2018 intern gemoderniseerd. Alleen de aan de achterzijde gelegen keuken is nog in oude staat en dient vervangen te worden.
Twee royale slaapkamers aan de achterzijde, beide met eigen balkonnetje. De master bedroom heeft toegang tot de volledig betegelde badkamer met grote inloopdouche, handdoekradiator en wastafelmeubel.
Vanuit deze slaapkamer via diepe bergkast toegang tot de grote onafgewerkte kapverdieping/zolder. Deze is met losse trap bereikbaar.

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1950
- Mogelijkheid tot het bij de woning betrekken van de zolder-/kapruimte, al meegesplitst
- Eigen grond
- Rijks Beschermd Stadsgezicht Statenkwartier
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met HR +++glas
- 2 royale slaapkamers, 3 balkonnetjes op het zuiden
- Elektra en leidingwerk vervangen 2018, nieuwe radiatoren
- Betegelde interne berging/wasruimte
- Badkamer en toilet vernieuwd in 2018
- Koper dient nog wel de keuken te vervangen
- Eigen fietsenberging aan achterzijde
- Actieve en gezonde VvE, 29/143e aandeel, maandelijkse bijdrage € 130,=, reservefonds, gez. opstalverzekering, MJOP, ingeschreven KvK
- De ouderdomsclausule- en materialen zullen worden opgenomen in de NVM-koopovereenkomst
- Notariskeuze voorbehouden aan koper, echter binnen werkgebied Haaglanden.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u Funda.

Ondanks de zorg die door ons aan de correcte invoer van de gegevens wordt besteed, kunnen wij niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Details

Price
€ 595.000 k.k.
Status
Sold
Acceptance
In consultation

Build

Apartment type
Upper floor apartment, Apartment
Bottom floor
3
Build type
Existing
Build year
1950
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good
Particulars
Protected town view

Surface and volume

Living surface
112m²
Volume
661m³

Layout

Rooms
4
Bedrooms
2
Bathrooms
1
Floors
1
Facilities
French balkony, Mechanical ventilation, Cable tv

Energy

Energy label
C
Isolation
Insulated glazing, HR-glass
Hot water
Central heating
Heating
Central heating
Furnace
(2017, Combined furnace, Owned)

Exterior areas

Location
In residental area
Balcony
Yes

Location

[{"address": "Willem de Zwijgerlaan16","zipCode": "2582 EP","city": "Den Haag","lat": 52.0905057,"lng": 4.2761737}]
[{"featureType":"water","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#e9e9e9"},{"lightness":17}]},{"featureType":"landscape","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":20}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":17}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":29},{"weight":0.2}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":18}]},{"featureType":"road.local","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f5f5f5"},{"lightness":21}]},{"featureType":"poi.park","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#dedede"},{"lightness":21}]},{"elementType":"labels.text.stroke","stylers":[{"visibility":"on"},{"color":"#ffffff"},{"lightness":16}]},{"elementType":"labels.text.fill","stylers":[{"sa turation":36},{"color":"#333333"},{"lightness":40}]},{"elementType":"labels.icon","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"transit","elementType":"geometry","stylers":[{"color":"#f2f2f2"},{"lightness":19}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.fill","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":20}]},{"featureType":"administrative","elementType":"geometry.stroke","stylers":[{"color":"#fefefe"},{"lightness":17},{"weight":1.2}]}]

Reply

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Unfortunately we can not conclusively determine whether you are a human or an automated bot/spammer. Hence, we are unable to submit the form. Please retry or contact the real estate agent directly via email.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
of

Good morning 👋

Curious about the value of your home?

You will know more in less than a minute. Let's get started!

Why do you need this report?
I would like to...

Multiple answers available

When would you like to move?

Almost there 🎉

To generate the report we will need some more details

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Your home value is calculated... 🚀

loading

Thank you, %name%! The value report for %address% is calculated 🥳

Check your inbox for the report!

success
Calculate the selling price