MAKELAAR SCHEVENINGEN

DE VERKOOP, VERHUUR EN AANKOOPBEGELEIDING VAN EEN WONING

Bent u op zoek naar een NVM makelaar die actief is in Scheveningen, en u uitstekend bij kan staan met de koop of verkoop van uw woning? Belvédère Makelaars is dan een betrouwbare, ervaren partner. Onze enthousiaste makelaars zorgen ervoor dat uw woonbehoeftes worden vervuld. Neem daarom gelijk contact met ons op door te bellen naar 070 – 3227715.

Een betrouwbare makelaar actief in Scheveningen

Belvédère Makelaars is een professionele makelaar die altijd voor u klaarstaat. Wacht niet als u hulp nodig heeft met het vinden van de juiste woning in Scheveningen of Den Haag. Ons aanbod bestaat uit zowel huur- als koopwoningen. Ook voor de verkoop van uw woning kunnen wij u als makelaar uitstekend van dienst zijn.

Onze bekendheid met de omgeving heeft er voor gezorgd dat wij al veel mensen naar tevredenheid hebben geholpen. Als NVM makelaar helpen wij u graag en voeren wij op aanvraag taxaties uit onder het NWWI Keurmerk.

Een NVM makelaar:

Bij ons kunt u terecht voor:

- gedraagt zich volgens de NVM erecode

- heeft medewerkers die goed opgeleid en gecertificeerd zijn

- kan u een NVM huisgarantie aanbieden. Hiermee bent u ingedekt tegen voor het risico van verborgen gebreken aan de woning.

Wonen in Scheveningen

Het stadsdeel Scheveningen bestaat uit de buurten Oud Scheveningen, Vissershaven, Scheveningen Badplaats, Visserijbuurt, en Rijslag. Aan de noordoostzijde zijn er achtereenvolgens nog de wijken Belgisch Park en Oostduinen. In 2013 is het project “nieuwe boulevard Scheveningen” opgeleverd. Voor toeristen, maar zeker ook voor de bewoners een uitstekende plek om in de vrije uurtjes te vertoeven. Een lange dijk en een mooie boulevard heeft het opgeleverd en zo is Scheveningen weer beschermd tegen hoog water maar met een mooie nieuwe uitstraling.

Neem contact met ons op

Het team van Belvédère Makelaars staat klaar om u te helpen met het kopen, huren of verkopen van uw woning . Als makelaar, actief in Scheveningen, zijn wij op de hoogte van de beschikbare panden en zij daarnaast voor een uitstekende begeleiding. Als u ons wilt inschakelen doet u dit door te bellen naar 070 – 3227715. Een mail sturen naar info@belvederemakelaars.nl of het contactformulier invullen is ook mogelijk.

Hoe kunnen we u helpen?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu