verkoop

Succesvol en snel uw huis verkopen

Deskundig en vertrouwd 

Bij de verkoop van uw woning wilt u natuurlijk het best haalbare resultaat. Bij ons geen onderbelichte foto’s uit de verkeerde hoek op een regenachtige dag! We presenteren uw woning met een goede informatieve tekst, professionele foto's en digitale plattegronden.   

Ook komt uw woning in onze digitale raampresentatie en regelmatig op onze Facebookpagina en Instagram. Zodoende is het heel gemakkelijk om ook uw eigen sociale netwerk in te schakelen bij de verkoop van uw woning.

Wij geven u 100% service en aandacht, omdat wij vinden dat iedere klant dat verdient èn uiteraard nemen we u alle zorgen uit handen om zodoende het beste resultaat te behalen. 

9,6

Gemiddeld cijfer uit 278 beoordelingen voor verkoop

ALLE BEOORDELINGEN

Als verkoopmakelaar doen we uiteraard nog meer:

 

Bezichtigingen

Wij komen op tijd, begeleiden bezichtigingen op een ontspannen wijze en stellen precies de juiste vragen om erachter te komen of de kandidaat de juiste is voor uw woning.

Feedback

Direct na de bezichtiging doen wij telefonisch verslag: wie zijn er komen kijken, wat is hun situatie, wat vonden zij ervan en hoe schatten wij de vervolgkansen in.

Pro-actief

Een huis te koop zetten is niet zo moeilijk. Maar de voortgang continu bewaken en daarop reageren schiet er in de praktijk vaak bij in. Wij houden continu in de gaten of uw huis voldoende bekeken wordt op Funda en hoe de verhouding tussen het aantal hits op Funda en het aantal bezichtigingen is. Wordt uw huis te weinig bekeken, dan doen wij voorstellen om hierin verandering te brengen. 

Interesse in een vrijblijvend verkoopplan?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een vrijblijvend verkoopplan.

Vraag aan

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Ontvang binnen 5 minuten de geschatte waarde van uw woning

Bereken het nu